instapost

Beste ouder(s)
Beste internen
Beste oud-internen

Elf jaar na de start van het internaat lijkt het ons het geschikte moment om jullie, samen met je familie, voor de eerste keer uit te nodigen tijdens een gezellig samenzijn. Op vrijdag 3 maart zijn jullie van harte welkom om herinneringen op te halen van vroeger en nu. Wij zorgen alvast voor enkele sfeerbeelden uit de tijd van toen en nu. 

We organiseren een eetfestijn in de eetzaal van het SJI (Kroonstraat 19, ingang via Stationstraat 22) vanaf 18.30 uur. 
Op het menu voor deze avond staat stoofvlees met frietjes of vegetarisch alternatief met frietjes. 

Voor personen ouder dan 12 jaar (1 aperitief (cava of fruitsap), stoofvlees/vegetarisch met frieten) bedraagt de kostprijs € 15. Voor kinderen jonger dan 12 jaar (1 aperitief (fruitsap), stoofvlees/ vegetarisch met friet) bedraagt de kostprijs € 12. Dranken zijn in deze prijs niet inbegrepen. Aanschuiven voor de maaltijd kan tussen 19.00 uur en 21.00 uur.
Gelieve op voorhand het bedrag voor de maaltijd over te schrijven op rekeningnummer BE34 7332 0000 0690. Drankkaarten zijn via Payconiq en cash aan te kopen in de eetzaal. 

Met de opbrengst van deze avond zouden wij graag bijkomend materiaal aankopen voor onze internen. We denken o.a. aan een buitenfitness, tuinmeubelen, een snookertafel enz.. Zo maken we het internaat nog gezelliger. 

Nog even melden dat je op de avond zelf niet kan parkeren op de speelplaats van SJI. Er is wel een mogelijkheid om te parkeren aan internaat 1 (Beernegemstraat 3), het station en de Patersparking. 

Graag vragen we jullie om via onderstaande link het Forms-formulier in te vullen en over te schrijven voor 13 februari zodat we onze planning kunnen opmaken. Inschrijving enkel geldig na betaling via overschrijving en invullen van de Forms. De plaatsen zijn beperkt, dus wees er snel bij. Eenmaal volzet sluiten we de inschrijving af.

https://forms.office.com/Pages/ResponsePage.aspx?id=P-ILPCFBc0e23zjCCTl3MdNaIMSy_UtKu0ltN98sf81URU0zUTlMVjJQSDlPUEhRRUtUNVBBWTZQUi4u

We hopen jullie alvast in grote getale te mogen verwelkomen. We hebben geprobeerd om zo goed als mogelijk de contactgegevens van iedereen te verzamelen. Toch zullen we jullie nodig hebben om dit nieuws onder elkaar verder te verspreiden. Dank voor jullie medewerking.

We zien er enorm naar uit jullie samen te mogen verwelkomen.
Spread the word en dankjewel om ons Facebookpagina en Instagram te liken. 
https://www.facebook.com/internaattielt
https://www.instagram.com/internaattielt

Tom Creytens
0478 96 23 59 / Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Internaatbeheerder
Namens het internaatteam